+36 30 931 6818   info@ablakcontrol.hu
minőségi nyílászárók szervize

Mivel foglalkozunk?

A vállalkozás Budapest és környékén, hőszigetelő üveges, homlokzati fa és műanyag nyílászárók Roto és Maco vasalat javításával, beállításával és karbantartásával foglalkozik. Kizárólag homlokzati (nem tetősík) ablak, ajtó, erkélyajtó szerviz munkáit látjuk el.

Amiben az ablakszerviz segíthet

Ablakszerviz szolgáltatásunk olyan hőszigetelő üveges, fa és műanyag nyílászáró típusokra vonatkozik, amelyeket a 2000-es évek elejétől napjainkig gyártottak.
Munkánk során ezen nyílászáróknak Roto és Maco vasalat javítását és karbantartás munkálatait végezzük. Csak olyan nyílászárókat szervizelünk, melyek professzionális gyártással készültek.

A gyártókra jellemző, hogy…

Az ablakgyártók nagy többségben, kiterjedt viszonteladói hálózattal is rendelkeznek. Ezáltal előfordulhat, hogy Ön az ablakot XY Kft.-től rendeli meg, viszont a gyártást egy másik vállalkozás végzi. (érdemes tisztában lenni a gyártóval)

A teljesség igénye nélkül néhány műanyag és fa ablak gyártó, Roto és Maco vasalattal:

Műanyag nyílászárók:

Fa nyílászárók:

Fotó galéria »

Ha kinyitja nyílászáróját, a fényképen látható függőlegesen elhelyezkedő fém vasalat alkatrészen található számok és jelzések mellet, a típus jelölés.

Amit vállalni tudunk – fa és műanyag ablak javítás

RotoRoto Ablak- és ajtótechnológia

Vállalkozásom a Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. ajánlott szerviz partnere.
Kattintson ide, hogy meggyőződhessen!

Műanyag és az utóbbi években készült fa nyílászáróknál, néhány másodperc alatt megállapítható az ablak vasalat típusa. Fa nyílászáró esetén, előfordulhat viszont, hogy ablak felújítás alkalmával, összemázolták a vasalatot. Ha esetleg nehézségekbe ütközne az ablakvasalat típusának leolvasása során, küldjön néhány közeli fényképet az alkatrészekről e-mail címünkre. Szívesen megnézzük, hogy segíthessünk.

Jellemzően a következő műanyag profilból készült nyílászáróknál: Aluplast, Brügmann, Inoutic, Deceuninck, Gealan, Kömmerling, Rehau, Salamander, Schüco, Veka. Bővebben itt olvashat: Milyen műanyag ablak javítás?

Fontos!

Az ablakszerviz csak olyan ajtó, erkélyajtó ablak javítás, beállítás munkálatait tudja vállalni:

Sajnos előfordultak már rossz tapasztalatok, amikor a nyílászáró gyártó felkészületlensége miatt, szerkezeti hibákkal kellett szembesülnünk. Ezekben esetekben, nem volt megoldható a javítás.
Viszont ha nyílászárója szakszerű gyártás mellett, pontosan lett beépítve, az ablak javítás, karbantartás után ismét tökéletes működés lesz a végeredmény.
Érdemes odafigyelni (elvégeztetni) a nyílászárók rendszeres karbantartására, mert így biztosíthatunk hosszú élettartam mellett, könnyű működést és pontos jó záródást.

Ablak javítás, ajtó javítás »

Mivel foglalkozunk? Mivel nem foglalkozunk? Hol keresse a vasalat típusát? Megelőző karbantartás Szolgáltatási területek Galéria Megrendelhető ablakszigetelés
×