minőségi nyílászárók szervize

Hírek

Ajánlatkérés nyílászáró javításra

2020-04-02

Fejtörést okozhat, ha elromlik valami a ház körül, és szolgáltatót keresünk. Ha nincs ismerős, aki ajánlani tud egy megbízható szakembert, marad az internet vagy hirdetési újság. Ez után szoktott következni az időigényes keresés, telefonálás, e-mail. De mégis kit hívjak, ki lesz a szakértő aki megoldja a problémám? Olvassa el ezt a néhány tippet, ami gondolom nem újdonág, de lehet, hogy így összeszedve segítség lehet a bajban.

Karantén

2020-03-23

Tisztelt Ügyfelek és Érdeklődők! A kialakult (COVID-19) új koronavírus helyzet végett, meghoztam döntésemet a további működésére vonatkozóan. Az egészség megóvása érdekében, átmenetileg szünetel a helyszíni szolgáltatás.

CONSTRUMA 2019

2019-04-10

Ha CONSTRUMA akkor megyünk! Idei évben is kollégámmal látogattuk meg a kiállítást. Hasznos beszélgetések mellett, most már a rendszeres konferenciára is regisztráltunk. Jó ezt látni, hallani a vasalatokon kívül tekinteni...

Ablak javítás, ablakszerviz kiszállás, Budapest és környékén

2019-02-19

Egy-egy telefonos egyeztetés során, vagy esetleg már személyes találkozó alkalmával, gyakran szóba kerül a helyszíni kiszállás, és annak költségei. Sokan gondolják, hogy a szervizes szakemberek csak néhány kilométeres körzetben hajlandóak munkát vállalni. Ezt meg kell cáfoljam, ugyanis többségében folyamatos mozgásban, akár napi 100-150 kilométert megtéve szolgáljuk ki Ügyfeleinket.

CONSTRUMA 2018

2018-04-17

Az idei évben sem hagytuk ki a vásárlátogatást, melynek középpontjába a szakmai konferencia került. Európai faablak trendek és ami mögötte van

CONSTRUMA 2017

2017-04-18

Az idei évben egy kollégával együtt látogattunk ki a Construma kiállításra. Már délután volt mikor belevetettük magunkat a kiállítás utolsó szakmai napjába.

Milyen műanyag ablak javítás?

2016-09-03

Az általunk javított nyílászárók fából és műanyagból készülnek. Azon sokan vitatkoznak, hogy melyik jobb, de ez nem ilyen egyszerű kérdés. Fából éppúgy lehet rossz ablakot gyártani, mint műanyag profilból. Napjainkban a műanyag nyílászárók, nagyobb szeletet hasítanak ki (kereskedelmi adatok szerint) az eladásokból.

CONSTRUMA 2016

2016-04-12

A Roto idén partnereivel együtt jött kiállítani. Roto Ablak- és ajtótechnológia Leitz Szerszámok és szerszámrendszerek fa- és műanyag megmunkáláshoz Holz Schiller Magas minőségben tömbösített csomómentes ablakfrízek Weinig tömörfa megmunkáló gépek Stemeseder Prémium alumínium rendszerek A néhány évvel ezelőtt bevezetett Roto NT Power Hinge vasalat, most megtekinthető volt működés közben.

Sofa, Dufa ablakszigetelés

2015-04-30

Sofa, Dufa ablakszigetelés, utólagos nútmarás nélkül! A régebbi Sofa és Dufa nyílászáró nem igényel utólagos nútmarásos ablakszigetelés technikát. Utólagos nútmarás nem túl esztétikus látványánál, csak az ablakszigetelés behúzása után jelentkező, feszülő nem jól záródó ablak okoz nagyobb bosszúságot.

CONSTRUMA 2015

2015-04-21

Április 15-19. között ismét megrendezésre került a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, széles kiállítói kínálat mellett, gazdag szakmai konferencia programokkal, számtalan újdonsággal, akciókkal és gyakorlati bemutatókkal várták a látogatókat.