minőségi nyílászárók szervize

Hírek

Ablak javítás, ablakszerviz kiszállás, Budapest és környékén

2019-02-19

Egy-egy telefonos egyeztetés során, vagy esetleg már személyes találkozó alkalmával, gyakran szóba kerül a helyszíni kiszállás, és annak költségei. Sokan gondolják, hogy a szervizes szakemberek csak néhány kilométeres körzetben hajlandóak munkát vállalni. Ezt meg kell cáfoljam, ugyanis többségében folyamatos mozgásban, akár napi 100-150 kilométert megtéve szolgáljuk ki Ügyfeleinket.

CONSTRUMA 2018

2018-04-17

Az idei évben sem hagytuk ki a vásárlátogatást, melynek középpontjába a szakmai konferencia került. Európai faablak trendek és ami mögötte van

CONSTRUMA 2017

2017-04-18

Az idei évben egy kollégával együtt látogattunk ki a Construma kiállításra. Már délután volt mikor belevetettük magunkat a kiállítás utolsó szakmai napjába.

ARTISAN ablakszerviz

2017-02-11

Hosszú halogatás, készülődés után elkészült a név és arculat, mely reményeim szerint használatban lesz a jövőben.

Milyen műanyag ablak javítás?

2016-09-03

Az általunk javított nyílászárók fából és műanyagból készülnek. Azon sokan vitatkoznak, hogy melyik jobb, de ez nem ilyen egyszerű kérdés. Fából éppúgy lehet rossz ablakot gyártani, mint műanyag profilból. Napjainkban a műanyag nyílászárók, nagyobb szeletet hasítanak ki (kereskedelmi adatok szerint) az eladásokból.

CONSTRUMA 2016

2016-04-12

A Roto idén partnereivel együtt jött kiállítani. Roto Ablak- és ajtótechnológia Leitz Szerszámok és szerszámrendszerek fa- és műanyag megmunkáláshoz Holz Schiller Magas minőségben tömbösített csomómentes ablakfrízek Weinig tömörfa megmunkáló gépek Stemeseder Prémium alumínium rendszerek A néhány évvel ezelőtt bevezetett Roto NT Power Hinge vasalat, most megtekinthető volt működés közben.

Sofa ablakszigetelés

2015-04-30

Sofa ablakszigetelés, utólagos nútmarás nélkül! A fa nyílászárók közül, általunk legtöbbször javított Sofa ablak nem igényel utólagos nútmarásos ablakszigetelés technikát. Utólagos nútmarás nem túl esztétikus látványánál, csak az ablakszigetelés behúzása után jelentkező, feszülő nem jól záródó ablak okoz nagyobb bosszúságot.

CONSTRUMA 2015

2015-04-21

Április 15-19. között ismét megrendezésre került a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, széles kiállítói kínálat mellett, gazdag szakmai konferencia programokkal, számtalan újdonsággal, akciókkal és gyakorlati bemutatókkal várták a látogatókat.

Roto oktatás 2015

2015-03-30

Az idei évben a szokásos Roto oktatásért nem kellett sokat utazni. A vállalat úgy döntött, hogy több országos helyszínen várja Partnerei telephelyén az érdeklődő vállalkozó szakembereket. Az egész napos programban, Roto vasalat termékismertetők, prezentációk, üvegezési megoldások, mintaszerelések és betörés próba szerepelt.

Professzionális gyártású nyílászáró?

2014-09-21

Az évek során sikerült megismernem a nyílászáró típusok nagy többségét. Így biztonsággal kijelenthetem, hogy ablak és ablak között nagy különbségek lehetnek. A modern nyílászáró szerkezetek, a hőszigetelő üvegről és a többpontos záródásról könnyen felismerhetők. Ezek javítását, karbantartását tudom vállalni.