minőségi nyílászárók szervize

Ablakszerviz kiszállás, Budapest és környékén

Több telefonos beszélgetés, vagy esetleg már személyes találkozó alkalmával szóba kerül a helyszíni kiszállás. Sokan gondolják, hogy a szervizes szakemberek csak néhány kilométeres körzetben hajlandóak munkát vállalni.
Pedig a többségében folyamatos mozgásban, akár napi 100-150 kilométert megtéve szolgáljuk ki az Ügyfeleket.

Természetesen én is tudom, hogy nem mindenki így dolgozik. Nekem is van olyan szolgáltató ismerősöm aki kijelentette, hogy 5 kilométer sugarú körön kívül nem hajlandó elmenni munka után.

Ellentétben én azt mondom, hogy ha már elindultunk, egyik helyről a másikra nem nagy ügy eljutni. Létezik már közösségi közlekedést segítő rendszer, mellyel azonnali közlekedési információkat kapunk. Ha érdekli ez a lehetőség, és még nem ismeri, itt megnézheti.

Az anyagbeszerzés több kereskedőtől történik, így akár két cím közé is belehet ezt illeszteni. Budapest és környékén azt gondolom, hogy jó szervezéssel az ablakszerviz szolgáltatás hatékonyan végezhető. Budapesten belül például, pont ugyan annyi egy ablak javítás munkadíj 3 kilométeren belül, mint 23 kilométerre.

Nézze meg ezt az egyszerű ablakszerviz budapesti szolgáltatási térképet!

Nézze meg a referencia címeket is »

Budapesten ingyenes kiszállás!

Budapest 1.kerület, 2.kerület, 3.kerület, 4.kerület, (az 5. kerületben nem elérhető a szolgáltatás) 6.kerület, 7.kerület, 8.kerület, 9.kerület, 10.kerület, 11.kerület, 12.kerület, 13.kerület, 14.kerület, 15.kerület, 16.kerület, 17.kerület, 18.kerület, 19.kerület, 20.kerület, 21.kerület, 22.kerület, 23.kerület.

Budapest környékén kiszállás díj felszámítása szükséges.