minőségi nyílászárók szervize

Sofa ablakszigetelés

Sofa ablakszigetelés, utólagos nútmarás nélkül!

A fa nyílászárók közül, általunk legtöbbször javított Sofa ablak nem igényel utólagos nútmarásos ablakszigetelés technikát. Utólagos nútmarás nem túl esztétikus látványánál, csak az ablakszigetelés behúzása után jelentkező, feszülő nem jól záródó ablak okoz nagyobb bosszúságot.

Előfordul, hogy csak a meglévő gyári nútba történik az ablakszigetelés behúzása. Nem megfelelő tömítés profil választása ilyenkor az anyagvastagság miatt okoz fennakadásokat. Az ablakszigetelés, a nyílászáró javítás során legtöbbször beállítás, vasalat cserék nélkül félmegoldás. Ha nem egészében kezeljük a problémát, csak „ablakon” kidobott pénz az ablakszigetelés. Sajnos hozzáértés hiányában sokan bedőlnek, a hangzatos ígéreteknek, pedig ilyen eljárással csak huzatos ablak a végeredmény.

Ha Önnek rosszul szigetelnek ablakai, és ilyen a képen látható típusú ablakszigetelés profilt akarnak behúzni a Sofa nyílászáróiba, biztosra veheti, hogy komolytalan szakemberrel hozta össze a sors.
Fontos lenne, hogy ha már valaki ablakszigetelő szakemberként akar megélni, vegye a fáradságot, és tájékozódjon, mielőtt belevág.

És szó szerint az ablakszigetelés- be. 🙂